arjen

Lewandowski stoort zich aan egoïsme bij Robben


Robert Lewandowski baalt van het vermeende egoïsme van Arjen Robben binnen de velden, maar ook daarbuiten ergert hij zich groen en geel aan de Nederlander.

“Arjen was één van de genodigden op onze bruiloft. Mijn vrouw en ik hadden het plan om eerst een dansje te doen alvorens wij protocollair de taart samen zouden aansnijden. Maar tijdens onze dans heeft Arjen de taart in het geniep aangesneden om zichzelf een flink stuk van de taart toe te kunnen eigenen”, blikt Lewandowski terug. “Het werd nog gekker. Mijn vrouw was op het moment van de bruiloft hoogzwanger, en we hadden speciaal voor haar een lekkere leunstoel in de ruimte gezet, zodat ze kon rusten wanneer ze moe was van het staan. Toen ze daar gebruik van maakte, vroeg Arjen of ze wilde dansen. Nu had ze me verteld dat haar benen echt op waren, maar ze wilde Arjen niet teleurstellen en maakte aanstalten om te gaan dansen met hem. Zodra ze opstond ging Arjen op haar plek zitten met zijn welbekende grijns op zijn gezicht en zette gelijk haar drankje aan zijn lippen. Je kan wel begrijpen dat ik hem toen goed de waarheid heb gezegd”, aldus de Poolse spits.

“Hij heeft onze bruiloft echt een beetje verstierd met zijn ziekelijke egoïsme. Een week na de bruiloft wilden we de huwelijksfoto’s uitzoeken, en wat schetste onze verbazing. Minstens de helft van de foto’s op de camera’s zijn selfies van Arjen. We hebben niet kunnen achterhalen of Arjen ook ruimte heeft moeten vrijmaken op de camera’s, maar volgens de fotografen stonden alle geschoten foto’s nog op het interne geheugen. Sindsdien ga ik Arjen op persoonlijk vlak dan ook liever uit de weg. Deze jongen zou echt baat hebben bij professionele hulp”, zo concludeert Lewandowski.

Geef een reactie