Cristiano Ronaldo

Nieuwe docu Ronaldo in de maak


Na het succes van de documentaire ‘Ronaldo’ over de gelijknamige voetballer van Real Madrid, is er een nieuwe informatieve film over Cristiano Ronaldo aangekondigd. In ‘Ronaldo is the best’ wordt de aanvaller van Real Madrid gevolgd terwijl hij uitvoerig kijkt naar een opname van hemzelf waarin hij commentaar levert op zijn reactie toen hij voor het eerst de documentaire ‘Ronaldo’ zag. De beelden zullen worden afgewisseld met reacties van de Portugees op deze fragmenten. Ook zullen er delen te zien zijn van het interview dat de documentairemaakster zal houden met Ronaldo over de hoofdrolspeler van de eerste documentaire.

De uitzendrechten van ‘Ronaldo is the best’ zijn al opgekocht door de sterspeler zelf en naar verluidt zal hij na het maken van de documentaire gelijk de studio induiken om de voice-over in te spreken. Volgens welingelichte bronnen heeft Ronaldo er miljoenen euro’s voor over om de nieuwe documentaire in alle Europese bioscopen en op primetime op de belangrijkste tv-zenders in Europa integraal te tonen.

Geef een reactie