REF 17

EA komt met scheidsrechtersgame REF 17


EA Sports gaat met ingang van het voetbalseizoen 2016/2017 een nieuw spel introduceren: REF 17. Met dit spel kan voor scheidsrechter worden gespeeld.

REF 17 zal net als haar zeer succesvolle broertje van de FIFA-reeks uit diverse speltypen bestaan. Zo is er onder meer een carrièremodus, de mogelijkheid om diverse toernooien te fluiten en kun je allerlei trainingen volgen, zoals het om zeep helpen van een wedstrijd, het vertragen van de spelsnelheid en het ontwijken van scheldkanonnades en muntjes.

Op diverse sites werd positief gereageerd op de aankondiging van het nieuwe voetbalspel. Zo gaat voor een lezer van FOK! een droom in vervulling: “Ik droom mijn hele leven ervan om scheidsrechter te worden. Tot nu toe word ik echter altijd als vierde man gekozen. Nu kan ik eindelijk ervaren wat het is om scheids te zijn.”

Ook op VI.nl wordt de game met juichen onthaald. “Ik zit soms urenlang op de zolder van mijn ouders. Dan wil je ook wat vermaak. Met REF 17 kan ik eindelijk eens mijn verantwoordelijkheid en dominantie laten zien. Ja, die heb ik heus wel, hoor! Als het mag van mijn moeder tenminste.”

Geef een reactie