Flirten moet kunnen

‘Flirten met collega moet kunnen’


Meer dan drie op de vier vrijgezellen heeft er geen problemen mee om te flirten met collega’s tijdens een bedrijfsfeestje, zo blijkt uit een enquête onder leden van datingsite Parship. Wij deden een rondvraag onder voetballers in de Eredivisie en dat laat een iets ander percentage zien. Toch blijkt ook daar op de werkvloer nog volop ruimte om te plagen en te versieren.

De meeste voetballers hebben geen probleem met een flirterig gesprek, een intieme dans of intens oogcontact op de werkvloer. Een onenightstand met een collega gaat de meeste voetballers echter te ver. “Hij mag best tijdens een vrije trap naar mijn kruis grijpen of een liefdesbeet in mijn schouder zetten, maar het wordt gewoon awkward als hij met me mee naar huis gaat en blijft slapen. Al was het alleen maar omdat we dan samen in mijn Porsche bij de club aankomen”, aldus een Eredivisionist die per se anoniem wil blijven.

Ook flirten met de baas is voor velen een no-go area. Al was er één speler die bekende zich er wel eens schuldig aan hebben gemaakt. “Ja, toen Fred Rutten coach bij ons was, heb ik wel eens met hem geflirt na de nieuwjaarsborrel. We hadden allebei te veel op en voordat ik het wist zat ik ballen te grabbelen bij hem thuis. Ik heb er spijt van, want kort daarna stelde hij consequent Kenneth Vermeer op”, aldus een oud-keeper van Feyenoord.

Geef een reactie