Goalkeeper Jeroen Zoet of PSV during the Dutch Eredivisie match between PSV Eindhoven and Nac Breda at the Phillips stadium on May 03, 2014 in Eindhoven, The Netherlands PSV Eindhoven v NAC Breda Dutch Eredivisie 2013/2014 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2281357

Goalkeeper Jeroen Zoet of PSV during The Dutch Eredivisie Match between PSV Eindhoven and NAC Breda AT The Phillips Stage ON May 03 2014 in Eindhoven The Netherlands PSV Eindhoven v NAC Breda Dutch Eredivisie 2013 2014 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY

PSV biedt Zoet een verlenging aan


Jeroen Zoet staat er niet bekend om de stabiele sluitpost te zijn waar PSV in deze tijden zo dringend behoefte aan heeft. Over het algemeen heeft de keeper een passend antwoord op de schoten die op hem afgevuurd worden, maar bij gelegenheid zit hij te blunderen. Volgens keeperstrainer Ruud Hesp heeft dit alles te maken met Jeroens zelfvertrouwen. Zoet heeft onlangs een gesprek met zijn vertrouwenspersoon aangevraagd en heeft daarin aangegeven regelmatig het onderwerp van spot te zijn in de kleedkamer.

Zoet heeft daarbij ook aangegeven dat dit een negatieve invloed heeft op zijn presteren binnen het team. De geboren Veendammer is naar verluidt klein geschapen en “dan ben je in een PSV-kleedkamer, met jongens als Jetro Willems, Jürgen Locadia en Nicolas Isimat-Mirin al snel onderwerp van spot”, zo wist hij te vertellen. Gelukkig investeert PSV veel in haar spelers en wil het ’t maximale uit de jongens halen. De Eindhovense club heeft daarom – na intern overleg – besloten Zoet eenzelfde aanbieding te doen als die Van Bommel in het verleden heeft gekregen, namelijk een verlenging tot medio 2018 millimeter.

Geef een reactie