Jordy Clasie

Jordy Clasie nog steeds onzeker bij Southampton


Jordy Clasie lijkt nog steeds zijn draai niet te hebben gevonden bij Southampton. Hoewel hij bij de Engelse club weer is herenigd met coach Ronald Koeman en in de selectie zit met oud-Eredivisiespelers Virgil van Dijk, Dušan Tadić en Graziano Pellè oogt de kleine middenvelder nog steeds onzeker. Hij durft medespelers nauwelijks onder ogen te komen, praat niet meer dan nodig is en zou naar verluidt steevast na de wedstrijd douchen met zijn kleren aan.

De staf maakt zich inmiddels serieus zorgen en heeft beelden verspreid waarin de onzekerheid van Clasie goed is te zien. In het begin lijkt hij zichzelf nog wat moed in te praten, maar al snel verbergt hij zijn gezicht in zijn trainingsjack en kijkt hij bedeesd om zich heen, bang dat hij bekenden tegenkomt.

De hoop is dat de oud-Feyenoorder zich geconfronteerd voelt met de beelden en ervoor openstaat om aan zijn onzekerheid te werken. “Clasie moet eens wat meer zelfvertrouwen hebben. Het is echt nergens voor nodig om zo verlegen door het leven te gaan”, zo vertelt een materiaalman die liever anoniem blijft.

Geef een reactie